Klinika za neurologiju

Dnevna bolnica

Grafički prikaz:
Dnevna bolnica Klinike za neurologiju nalazi se u zgradi R5, 1. kat

Dnevna bolnica Klinike za neurologiju djeluje od 2012. godine. Trenutni prostor dnevne bolnice rekonstruiran je posljednji put 1974. godine. Kako bi dnevna bolnica mogla normalno raditi potrebno je adaptirati prostor. Od sadašnjih prostorija potrebno je stvoriti veći prostor u kojem bi se smjestilo deset stolica što omogućuje bolji nadzor bolesnika uz manji broj zdravstvenih djelatnika. U budućim prostorima planirani su aktivni zahvati  poput lumbalne punkcije, Duodope pumpe, apomorfinske pumpe. Uz to, formirati će se jedna ambulanta za pregled bolesnika i manje zahvate (primjerice primjena botulin toksina), ambulanta dnevne bolenice s pripremom lijekova, dnevni boravak osoblja te liječnička ordinacija.

U dnevnoj bolnici Klinike za neurologiju projektom “Rekonstrukcija i opremanje dnevnih bolnica i dnevnih kirurgija KBC-a Rijeka” planira se rekonstruirati netto prostor od 206,80 m2 u ukupnom iznosu od 1.582.200,00 HRK. Osim rekonstrukcije prostora planira se nabaviti medicinska oprema u vrijednosti od 1.174.888,90 HRK te nemedicinska oprema u vrijednosti od 151.312,20 HRK.    

Završetkom rekonstrukcije i opremanja dnevne bolnice Klinike za neurologiju omogućiti će se pružanje kvalitetnije usluge bolesnicima u uvjetima primjerenim najmodernijim standardima. 

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Kliničkog bolničkog centra Rijeka.

© Copyright KBC Rijeka 2016. Sva prava pridržana